aanpassing woonkamer

Het doel bij dit project was een aparte ruimte te creĆ«ren waar de kinderen konden spelen met genoeg bergingsruimte voor speelgoed. Er is een scheiding gemaakt tussen de woonkamer en deze “speelkamer” door middel van een stalen framedeur. Door de lichtdoorlaatbaarheid van de frames blijven de ruimtes met elkaar verbonden. Achter de witte wand is een inbouwkast ontworpen om de ruimte optimaal te benutten.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten